Vimax Spray Tak Berkesan? Jom Baca Hal Yang Sebenar! Vimax Spray bukanlah produk original. Vimax tak pernah keluarkan spray vimax. Vimax spray ni made in china..

Cari Vimax Spray? Baca SINI Sekarang! Anda pengguna vimax spray? Untuk pengetahuan anda pihak vimax tidak pernah keluarkan spray vimax. Vimax canada yang original fungsinya untuk besar dan panjangkan zakar waktu ia mula-mula dicipta dulu. Namun jika anda cari untuk tujuan tahan lama, pil vimax yang original sudah ada fungsi ini.

Untuk pengetahuan anda, vimax hanya mengeluarkan produk seperti vimax volume untuk tujuan tambah air mani, vimax extender pula adalah penarik zakar ala-ala proextender. Vimax Patch adalah sama untuk besarkan zakar dan vimax pil bagi tujuan yang sama.

Selain itu, pihak vimax juga ada mengeluarkan satu produk yang sama fungsi seperti vimax yang di panggil naturomax. Dan sebuah produk bagi mereka yang mempunyai masalah “kurang nampak lelaki” dipanggil Lean Muscle. Ia bukanlah bertujuan untuk jadi sado saja, tetapi ia meningkatkan hormon kelelakian dan membantu anda menghasilkan sperma yang bermutu.

Tiada Vimax Spray Dalam List Kami

Vimax spray sebenarnya adalah produk “made in china” merupakan spray tahan lama. Sebelum ini ramai yang berpuas hati dengan hasil yang diperolehi. Namun akhir tahun lepas, ramai seller mulai tidak lagi edarkan stok vimax spray kerana feedback para pelanggan menyatakan yang spray vimax ini sudah tidak berkesan.

Menggunakan populariti vimax canada, mereka juga turut mengeluarkan vimax canada lot 9972 yang asalnya versi tahun 2007. Pada 2008 lagi, vimax lot 9972 dari china telah memasuki pasaran. Namun pihak vimax telah menghidu perkara ini dengan kerap menukar lot number. Antara no lot yang original adalah 1309, namun versi ini juga telah ditamatkan kerana di indonesia mereka telah meniru vimax lot 1309.

Yang latest lot number vimax canada original adalah vimax lot 1515. Warna lot juga berwarna kuning dan masih mengekalkan ciri mudah terpadam bila digosok dengan tangan. Baiklah anda dah pun tahu senarai vimax yang ada dalam pasaran. Tapi vimax spray, di malaysia tiada pula. So jangan claim yang bukan-bukan tentang vimax. Kalau berminat untuk dapatkan vimax canada original, apa kata anda semak dulu Harga Vimax Di Malaysia, kami jual harga terendah. Sekian update vimax spray tidak berkesan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pertanyaan Sila Whatsapp
Scroll to Top