Cara Guna Alat Besarkan Batang

Sudah berapa banyak alat besarkan batang yang anda beli, adakah kesemua alat besarkan batang ini digunakan dengan betul? Ini persoalan yang kerap bermain difikiran lelaki yang menggunakan alat untuk besar dan panjangkan batang zakar. Terutama bagi mereka yang tidak mendapat hasil apabila menggunakan alat besarkan batang.

Tahukah Anda Batang Zakar Lelaki Juga Mempunyai Had Pertumbuhan

Bagi lelaki berusia 20an, anda boleh mendapat penambahan saiz zakar sehingga 4 inci atau 10cm

Bagi lelaki berusia 30an, zakar anda boleh memanjang sehingga 3 inci atau 7.5cm

Bagi lelaki berusia 40an, zakar anda boleh di panjangkan sehingga 2 inci atau 5cm

Dan bagi lelaki berusia 50an, zakar anda boleh memanjang 1 inci sahaja atau 2.5cm

Tidak ketinggalan, lelaki 60an sukar mendapat penambahan saiz zakar.

Apa yang admin kongsikan adalah cara zakar dibesarkan dengan menggunakan pil bazooka atau pun pil vimax. Ya ini merupakan alat besarkan batang menggunakan produk pil. Selain itu terdapat juga produk seperti penarik zakar yang dinamakan ‘pro extender”.

Ia berkesan untuk memanjangkan zakar dengan setiap hari pengguna boleh set skru tempat pro extender di pasang pada batang zakar. Bagi lelaki yang memang mempunyai saiz zakar yang besar tetapi pendek, penggunakan pro extender dilihat kurang berkesan kerana ia mengakibatkan rasa sakit.

Selain itu terdapat juga pilihan besarkan batang zakar dengan menggunakan pam zakar. Akan tetapi anda sebenarnya berisiko dalam menggunakan pam zakar kerana ia boleh menyebabkan urat zakar terputus. Ini kerana kebanyakan orang yang pam zakar mereka, mereka akan pam sehingga sakit. Hal ini merupakan kesilapan besar kerana walaupun zakar tidak mengalami kecederaan, tetapi hasil selepas menggunakan pam zakar adalah berbeza setiap orang. Lebih ramai mendapati setelah berhenti guna pam zakar, batang lelaki mereka kembali mengecut. Ia hanya membesar semasa anda pam sahaja.

Jom Baca : Pam Besarkan Batang, Kesan 3 Bulan Setelah Berhenti

Pilihan kami dalam membesarkan batang zakar anda adalah dengan menggunakan bazooka usa. Ianya mengandungi 60 biji kapsul dan mampu merawat masalah batin lelaki. Jika anda mencari alat besarkan batang yang berkesan jom semak pos cara besarkan batang disini

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pertanyaan Sila Whatsapp
Scroll to Top