Cara Besarkan Batang Zakar Kemaluan Lelaki Dengan Vimax Dan SBO

Anda cari cara besarkan batang zakar lelaki? Tips cara besarkan zakar lelaki ini adalah yang paling baik saya pernah cuba. Ya saya sendiri gunakan sehingga mendapat kesan terbaik. Sering kali pelanggan mendapat kesan yang berbeza – beza apabila mengambil produk urut zakar. Ini kerana cara besarkan batang dengan menggunakan minyak urut zakar memerlukan anda mengurut zakar supaya mendapat saiz yang diingini.

Masa mula – mula saya ingin membesarkan zakar, saya menggunakan 2 produk. Pertama adalah Vimax Canada dan kedua adalah Minyak SBO yang mengandungi minyak lintah, minyak dhab dan minyak belacak digabungkan sekali. Sebenarnya kedua – dua produk ini memang untuk membesarkan zakar dengan berkesan.

Namun jika mengambil salah satu darinya sahaja, anda akan mendapat kesan tetapi kesannya agak lambat. Contohnya vimax yang sudah 18 tahun dalam, ia mendapat permintaan kerana keberkesanannya membesarkan zakar. Akan tetapi setelah sebotol anda makan vimax, cuma dapati zakar mengembang sedikit sahaja. Ada penambahan isi yang sekata kurang lebih 5mm sahaja (tak sampai 1cm).

Jadi dengan menggabungkan 2 produk besarkan zakar yang berfungsi dengan cara berlainan akan bantu pembesaran zakar menjadi lebih cepat.

Cara Besarkan Batang Zakar Dengan Vimax Dan Super Bigger Oil (SBO)

Ianya merupakan sebuah formula cara besarkan kote yang paling berkesan. Ceritanya adalah semasa saya mahu membesarkan zakar, dan bercadang ingin menamatkan zaman bujang. Permulaan adalah saya cuma mendapatkan 2 botol vimax dari seller (supplier saya sekarang).

Bulan pertama makan saya dapati yang pembesaran zakar berlaku pada minggu ketiga makan vimax. Saya feed back dengan seller dan beliau nyatakan memang 3 minggu mulai membesar. Yelah, susah juga nak percaya bagaimana dengan makan sahaja produk vimax canada ini, zakar tiba – tiba menjadi besar. Saya tidak sentuh apa-apa pun pada zakar. Urut pun tidak.

Tapi bila fikirkan sebulan 5mm, kalau 2 bulan baru 1cm. Kalau nak dapat 1 inci (2.5cm) itu bermakna kena makan vimax 5 bulan. Dan satu inci tu tidak cukup untuk saya yang mempunyai zakar kecil dan pendek. Aim saya adalah mahukan tambahan 3 ke 4 inci. Bayangkan jika 4 inci bersamaan 10cm, saya kena makan vimax selama 20 bulan.

Gilalah, habis duit hantaran saya nanti. Jadi saya tanyakan pada seller vimax, bolehkah cepatkan. Kawan seller jawab semestinya boleh. Katanya adalah dengan mengurut zakar semasa makan vimax. Tetapi bukan boleh buat sesuka hati. Saya jadi tak faham pula dengan kata-kata seller tadi.

Bagaimana Nak Cepatkan Pembesaran Zakar Dengan Vimax Canada?

Ok katanya, terdapat 2 cara iaitu untuk besarkan zakar dan panjangkan zakar. Namun kedua – dua cara ini perlu dilakukan berasingan. Sebabnya kalau buat untuk dapat kedua-duanya memang tidak menjadi.

Langkah 1 : Makan Vimax 3 Minggu

Kata seller, vimax berkesan dengan membina isi dalam zakar. Caranya adalah dengan melebarkan urat dan salur darah pada kawasan dalam zakar. Hasilnya dalam 3 minggu anda akan dapat lihat isi zakar bertambah. Dalam masa ini juga tidak perlu urut zakar lagi.

Langkah 2 : Urut Zakar Pada 10 Hari Terakhir Makan Vimax

Anda kena pastikan yang zakar dah mula membesar, barulah lakukan rutin mengurut zakar ini. Sesetengah orang, pada botol kedua baru zakar membesar. Ini kerana penerimaan badan setiap orang adalah berlainan. Sebab itu saya sarankan pengambilan 2 botol vimax pada kali pertama mencuba.

Hanya setelah zakar menjadi besar sedikit barulah anda mulakan rutin mengurut zakar dengan minyak lintah atau super bigger oil. SBO ini ia mengandungi 3 jenis minyak dan merupakan minyak pembesar zakar paling berkesan saya pernah jumpa.

Jom Baca : Langkah Sebelum Urut Zakar Supaya Pemanjangan Zakar Dapat Dimaksimumkan

Langkah 3 : Teknik Urutan Jelqing Dengan Super Bigger Oil (SBO)

Urutan Jelqing adalah cara urut untuk menguatkan zakar yang telah di amalkan oleh orang arab sudan. Teknik ini merupakan satu teknik mengalihkan isi zakar yang membesar semasa makan vimax. Isi yang membesar tadi, setelah dialihkan akan menjadikan zakar lebih panjang, sementara besar akan masih sama.

Urutan Jelqing perlu dilakukan pada malam hari sahaja sebelum masuk tidur. Buat selama 15 ke 20 minit setiap hari pada hari ke 20 hingga hari ke 30 anda makan vimax.

Apa yang berlaku sebenarnya, Minyak SBO telah bantu kembangkan isi zakar yang dibina oleh vimax. Anda akan perasan apabila makan vimax, isi zakar yang menggemuk itu lebih padat. Dengan menggunakan minyak lintah atau SBO, isi yang padat ini akan mengembang. Semua urat halus dan seni pada zakar akan menjadi kembang kerana disapukan dengan SBO.

Seterusnya zakar akan nampak lebih besar. Tugas anda, adalah lakukan urutan jelqing 15 ke 20 minit setiap hari selama 10 hari. Nanti cukup sebulan, anda pasti impress dengan hasilnya. Jika menggunakan minyak lintah dan vimax anda boleh dapat sekitar 1.5cm sebulan. Manakala gabungan Vimax dan SBO membolehkan anda dapat 1 inci atau 2.5cm sebulan.

Langkah 4 : Ulangi Sehingga Dapat Panjang Yang Diingini

Bulan kedua, anda makan vimax sehingga 3 minggu, kemudian baru diurut pada 10 hari terakhir. Cara ini anda boleh konsisten mendapat kepanjangan zakar yang maksimum. Jika vimax minyak lintah, sekitar 1.5cm sebulan. 4 bulan sekitar 6cm boleh dapat. Jika guna vimax sbo, sebulan boleh dapat 1 inci. 4 bulan 4 inci (10cm). Tak perlu makan sehingga 20 bulan pun.

Jangan buat untuk dapatkan besar lagi sebelum anda dapat panjang yang diingini. Ini kerana bulan pertama anda buat panjang, kemudian bulan kedua anda buat besar. Bulan ketiga anda nak buat panjang semula. Apa yang akan jadi, besar bulan kedua akan jadi memanjang pada bulan ke 3. Nampak tak sia – sia usaha anda. Tapi zakar memang akan jadi lebih panjang dengan cara ini. Ini teknik cara besarkan batang zakar yang sebenar, tak perlu adjust2 lagi.

Langkah 5 : Besarkan Zakar Setelah Dapat Panjang Yang Cukup

Katakan lepas 4 bulan, anda dapat 10cm panjang. Tipulah jika saya kata hanya panjang. Sedikit sebanyak pembesaran pasti berlaku. Saya sendiri amalkan cara ini selama 6 bulan. Setelah 4 bulan saya mendapat 4 inci, besar zakar juga berubah menjadi lebih besar sedikit.

Dalam 2 bulan, saya hanya makan vimax setiap hari. Dan sapukan SBO seminggu sekali. Saya hanya sapu dan urut sekitar seminit.

Berikut Total Penambahan Yang Saya Dapat Dalam 6 Bulan Makan Vimax Dan 2 Botol SBO

Saiz Asal

Panjang 2.5 Inci (6cm)

Ukur Lilit : 2.5 Inci (6cm) – Besar lighter

Selepas 4 Bulan Makan Vimax SBO

Panjang 6.5 Inci (16cm)

Ukur Likit 3.5 Inci (9cm) – besar 2 jari

Pada Bulan Ke 6 Makan Vimax SBO

Panjang 7 inci (17.5cm)

Ukur Lilit 5.5 inci (14cm) – besar 3 jari, tebal. Isteri suka..

Ini merupakan pengalaman saya cara besarkan zakar. Jika anda sudah penat mencuba dari satu produk ke satu produk. Anda mungkin sebenarnya bermain dengan perasaan sendiri dan juga janji penjual.

Situasi yang sering berlaku adalah anda mahukan saiz zakar besar dan panjang dapat dilakukan dengan cepat. Lantas anda mencari cara besarkan zakar yang beri kesan paling cepat, banyak dan murah. Ini hanya dalam fikiran anda sahaja.

Penjual pula memainkan perasaan anda dengan menyatakan produk itu dan ini mampu panjangkan 5cm sebulan. Ini sebenarnya satu penipuan. Bila anda beli, tengok – tengok dapat 1cm je sebulan. Maka anda pun nyatakan yang sesuatu produk itu tidak berkesan dan berhenti guna. Sebenarnya 1cm penambahan tu banyak woooo.. Tetapi kerana pemikiran anda yang mahukan “Produk Sempurna, Mudah Dan Murah” sememangnya kerap kali anda akan merasa tertipu.

Setiap masalah ada caranya, tinggal anda nak kena sediakan modal dan berusaha kearahnya. Niat juga adalah penting. Dengan keadaan diri yang gemuk berbadan besar serta memiliki zakar yang kecil. Doa dan niat hanya 1 buat ini kerana Allah Taala (sebagai orang Islam la). Kalau niat nak buat dosa, nak rosakkan anak dara orang, nak buat maksiat, memang takkan di permudahkan serta banyak halangan.

Berniat kerana Allah, usaha dan arah yang anda tuju adalah kearah kebaikan. Masa cuba cara besarkan batang zakar ini, saya belum memiliki awek, badan besar. Tapi kerana Allah lebih tahu apa yang terbaik untuk Hambanya. Nak besarkan zakar takkan nak Viral Macam Pelakon Syafiq Kyle Melancap Di Tumblr kan? Tentunya untuk tujuan baik Yang Maha Esa aturkan.

Kini dah 5 tahun saya besarkan zakar. Perkahwinan berlangsung hampir 2 tahun lalu. Dan kini dah memiliki seorang cahaya mata comel. 5 tahun berlalu, saiz zakar dengan vimax dan sbo masih kekal. Masih 7 inci dan masih 3 jari tebal.

Formula Besarkan Zakar Memang Diperlukan

Itulah yang jadi bila anda betulkan niat, Allah mudahkan. Saya tidak ada masalah mencuba dari satu produk ke satu produk seperti yang dialami sesetengah orang. Komunikasi dengan seller penting untuk ketahui next apa yang perlu dilakukan dalam cubaan besarkan zakar. Itu sahaja formula simple yang saya pelajari dari rakan seller yang kini merupakan supplier produk – produk seperti ini.

Jika anda menginginkan zakar yang besar dan panjang, jangan malu jangan segan untuk lawati Kedai Online kami. Belian secara online dan juga COD KL, PJ, Cheras Percuma.

Semak Produk

Vimax Canada

Super Bigger Oil

Itu adalah formula cara besarkan batang kemaluan lelaki yang anda boleh terapkan, sebarang pertanyaan sila semak pada ruangan komen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *