Cara Besarkan Batang Testimoni Bazooka USA

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Bazooka Pill USA satu nama yang tidak asing bagi cara besarkan batang lelaki. Jika anda mencari cara besarkan batang, sememangnya anda berada di tempat yang betul. Jangan ubah atau tukar laman lain kerana cara besarkan batang yang sebenar boleh didapati disini.

Baiklah seperti tajuk diatas, testimoni bazooka usa ini adalah untuk anda yang masih tidak pasti apakah cara besarkan batang zakar yang sesuai untuk anda. Secara amnya, testimoni ini dimiliki oleh abang admin sendiri. Asalnya beliau ingin berniaga produk ubat kuat setelah melihat admin setiap hari mempunyai jualan yang memberangsangkan. Walaupun hakikatnya ia tidak lebih sebagai cara mencari rezeki. Apapun cara dan hala anda mencari rezeki, Allah pasti akan adakan rezeki itu dimana anda berusaha.

Jadi admin ajarkan bina blog dan cara promosi produk besarkan zakar ini. Beliau kerap kali bertanya soalan-soalan dari pelanggan, namun selalunya tiada jualan yang dilakukan. Melihat keadaan ini, admin tahu dimana silapnya. Silapnya kerana abang admin belum ambil manfaat produk yang dijual. Atau lebih mudah, beliau sendiri perlu gunakan sesuatu produk sebelum menjual.

Disebabkan beliau membuat sebuah blog bazooka usa original, maka pertanyaan selalunya tentang bazooka lah. Admin beri sebotol bazooka usa untuk dicuba oleh abang. Admin sebenarnya tak makan bazooka kerana herbanya agak kuat. Admin hanya maintain multi vitamin untuk kesegaran dan tenaga. Beberapa tahun lepas sewaktu bazooka baru masuk pasaran malaysia, admin dah cuba dan sudah mendapat setengah inci dengan sebotol bazooka.

Bazooka Untuk Yang Dah Kahwin

Admin nyatakan yang herba bazooka sangat kuat dan sesuai untuk lelaki yang dah kahwin. Ada kawan yang ambil bazooka sebiji setiap 5 hari. Ini bagi tujuan tahan lama dan bukan untuk besarkan zakar. Jika untuk besarkan zakar, mesti ambil 2 biji setiap hari. Sudah masuk 3 tahun kami edarkan bazooka, jika ada pelanggan yang ingin membeli, kami akan tanya status perkahwinan dahulu. Sebabnya masa mula jual dulu, rata-rata pelanggan bujang atau duda biasanya gagal besarkan batang mereka. Ini kerana jika anda makan bazooka, adalah wajib untuk melakukan hubungan seks. Rata-rata lelaki bujang yang ambil bazooka, terpaksa onani untuk melegakan keinginan batin tersebut.

Keburukan onani, ia tidak membesarkan atau panjangkan batang. Cara besarkan batang sebenar adalah dengan menggunakan bazooka dan urut zakar seminggu sekali. Urut ini adalah proses “paksaan” dan kaedah besarkan batang dengan bazooka pula lebih kepada proses pembesaran secara alami. Jadi urutan zakar pun kami hadkan seminggu sekali. Apatah lagi onani yang akan dibuat setiap hari oleh lelaki yang bujang.

Testimoni Cara Besarkan Batang Dengan Bazooka

Ok abang admin tidak memberitahu berapa banyak jumlah yang didapatinya. Adik beradik, mesti malukan nak cite hal-hal gini. Namun dari pertanyaannya admin dapat agak memang ada penambahan. Selain dari itu, beliau sudah kerap menghasilkan jualan produk kerana sudah ambil manfaat produk bazooka ini.

Beberapa minggu kemudian, anak buah admin atau anak kepada abang saya yang bermulut petah memberitahu bahawa mommy nya sedang mengandung anak ketiga. Semuanya kerana sudah ambil kebaikan bazooka usa.

Bahan Dalam Bazooka Antaranya Adalah :

  1. Vitamin E yang sangat berkesan dalam menambah jumlah air mani.
  2. Zink pula digunakan sebagai kaedah melancarkan peredaran darah ke zakar
  3. Tongkat Ali adalah herba yang paling kuat didalam bazooka usa dan mempunyai 101 kebaikan bagi tenaga batin lelaki.

Jadi tidak hairanlah bagaimana bazooka bantu besarkan batang lelaki melayu malaysia dengan berkesan. Sampai hamil isteri abang. Memang power bazooka ya.

Anda dah lihat pun testimoni bazooka usa kami. Saya simpan selebihnya bila anda whatsapp saya. Untuk mendapatkan bazooka hanya perlu Whatsapp No Telefon Dibawah. Bagi pengguna telefon anda boleh touch sekali pada no telefon ini dan ia akan copy ke dailer telefon anda.

Save No 011-3333 3207 Azham Bazooka

Kami COD Bazooka USA di Seluruh KL, Petaling Jaya, Cheras

Harga Bazooka USA Original

Harga biasa adalah RM350 sebotol, namun sekarang ini sedang ada promosi iaitu

Sebotol RM250 RM200 Pos Laju/ RM210 COD KL PJ Cheras Batu 9

2 Botol RM470 RM390

3 Botol RM600 RM550

Sekali lagi no telefon yang perlu dihubungi..

Save No 011-3333 3207 Azham Bazooka

Ok anda rasa solusi yang kami anjurkan dalam mencari cara besarkan batang paling ideal telah dijumpai? Jika ya, anda wajib ambil tindakan sekarang! Untung-untung boleh hamilkan isteri.

 

 

1 thought on “Cara Besarkan Batang Testimoni Bazooka USA”

  1. Hi !! I have a long time problem of sensitive penis , premature ejaculation and weak erection . I wish to have long and thick penis , 8 to 9 inches long and 2 inches thick . Is this possible and permanent ?? Rajiv , Singapore.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pertanyaan Sila Whatsapp
Scroll to Top