Pembekal Rasmi Titan Gel Di Malaysia Kami adalah pembekal rasmi Titan Gel di Malaysia. Anda boleh dapatkan stok titan gel dimalaysia secara cepat. Kami COD di KL, PJ, Cheras. Wasap 011-333-33-207 Untuk Beli Titan Gel Malaysia.

Anda cari titan gel di malaysia? Susah nak dapatkan titan gel malaysia yang original? Jangan risau kerana kami merupakan pembekal rasmi titan gel malaysia yang hot dan paling banyak permintaan.

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera.

Saya azham, pemilik banyak blog seumpama ini dan team kami merupakan pemain industri produk ubat kuat, tahan lama dan besarkan zakar. Selain menjual titan gel, kami sejak tahun 2012 telah menjual vimax canada, bazooka usa, candy b dan super bigger oil.

Kegunaan Titan Gel Original Malaysia

Baiklah, pasti anda pernah mendengar tentang hasil yang diberikan oleh titan gel apabila anda mencari di Google. Yang paling gila admin pernah baca katanya dengan titan gel boleh beri sehingga 5cm atau 2 inci sebulan. Dan itu meledakkan jualan titan gel. Tetapi tidak diceritakan pula bagaimana ianya dapat dicapai.

Mengikut pengalaman admin yang berjaya tambah 2cm sebulan dengan vimax canada dan diurut minyak lintah gunung tok ayah, terdapat persamaan dan kelainan apabila anda mencuba titan gel.

Fungsi yang terdapat didalam titan gel malaysia adalah

 • Besarkan zakar
 • Panjangkan zakar
 • Tahan lama
 • Keraskan zakar
 • Tingkatkan keinginan
 • Membesarkan salur darah

Ini adalah fungsi yang terdapat bukan sahaja didalam titan gel, tetapi banyak lagi produk seumpamanya. Namun apa pula kelebihan terbesar yang dibawakan didalam produk Titan Gel ini?

Kelebihan terbesar yang dibawakan oleh produk titan gel di malaysia adalah fungsi untuk memanjangkan zakar.

Bagaimana Titan Gel Dapat Memanjangkan Zakar?

 

Ini yang admin nyatakan tadi. Meletupnya titan gel di malaysia kerana sifat ingin tahu anda terhadap titan gel. Kerana di sebuah website yang ala-ala scammer website tu, kami lihat ia tidak habis – habis menyatakan yang kepanjangan 5cm sebulan akan dapat hanya dengan sapu sahaja.

Akan tetapi perkara ini tidak benar sama sekali, ini kerana titan gel sebenarnya memang boleh membesarkan dan memanjangkan zakar lelaki. Tetapi tidak dengan hanya sapu – sapu sahaja. Sebaliknya anda kena tahu cara urut zakar yang betul supaya kepanjangan yang diingini itu berlaku. Dalam kebanyakkan titan gel forum, saya dapati mereka membincangkan cara untuk memaksimumkan pemanjangan zakar.

Berbagai cara dilakukan oleh mereka yang berminat untuk membesarkan zakar dengan titan gel. Tetapi paling popular dibincangan adalah teknik urutan jelqing yang memang telah lama wujud.

Btw dalam laman ni pun ada ditunjukkan cara mengurut zakar dengan minyak lintah. Anda boleh baca detail penuh tentang cara besarkan dan panjangkan zakar dengan menggunakan titan gel yang anda beli dari kami.

Ini bermakna titan gel jika di sapu sahaja, ia akan berikan fungsi zakar keras macam besi, tahan lama, meningkatkan keinginan bersama dan membesarkan salur darah. Dari segi logik, jika ia mempunyai fungsi melebarkan salur darah, ini bermakna ia akan mudahkan pengaliran darah kedalam zakar.

Manakala, apabila zakar dipenuhi darah ia akan mengembangkan sedikit zakar menjadi lebih besar sedikit dari biasa. Pada masa inilah anda perlu buat urutan zakar dengan membuat urutan jelqing. Urutan jelqing ini, akan merangsang darah untuk memenuhi ruangan zakar.

Dengan urutan “ok grip” yang mana, sebelah tangan melurutkan kulit zakar ke pangkal zakar. Sebelah tangan lagi buat ok grip seperti gambar dibawah.

Jika anda lihat gambar ini, tangan kiri menarik kulit zakar hingga ke pangkal zakar. Tangan kanan pula membuat tarikan ok grip dari pangkal zakar hingga ke takuk kepala zakar. Ulangi urutan ini selama 10 ke 15 minit. Setiap hari sebelum tidur menggunakan titan gel. Zakar yang mengeras sepanjang malam adalah baik, ini kerana apabila anda membuat urutan zakar ada beberapa perkara yang berlaku kepada zakar anda seperti:

 • Ruangan utama yang menampung darah akan menjadi lebih luas
 • Urat zakar akan menjadi tebal dan panjang apabila diurut setiap hari, jadi zakar akan memanjang

Sekiranya anda suka melancap zakar.. perkara ini tidak baik untuk zakar. Dan paling penting, usaha nak panjangkan zakar anda akan terbantut. Sebaiknya dibiar zakar tegang kerana lebih lama ia tegang, bermakna ruangan yang menampung darah dalam zakar akan lebih lama mengembang. Kalau seminggu sekali tu standardlah. Kalau hari – hari, itu yang mendatangkan masalah.

 

Boleh Bersama Jika Guna Titan Gel?

Sebaiknya melakukan hubungan badan dengan isteri itu paling baik. Kerana anda tidak perlu cuci sebelum bersama. Terdapat satu rangsangan yang sangat disukai wanita apabila zakar anda disapukan titan gel 10 minit sebelum bersama. Zakar anda akan menjadi sangat keras dan padu. Tusukan yang padu ini memberikan rangsangan yang luar biasa.

Titik G-Spot didalam faraj wanita akan lebih mudah dirangsang dan membuat isteri cepat merasa puas kerana anda dapat membuat isteri pancut berkali – kali, dengan tusukan zakar yang keras dan padu. Cengkaman yang akan anda rasai adalah lebih lazat, terutama bagi faraj isteri yang sudah sedikit longgar.

Memang terasa kelainannya masa guna titan gel untuk bersama

Berapa Anggaran Panjang Yang Boleh Anda Dapat?

Anggaran panjang dengan 1 tube titan gel ini berbeza – beza. Untuk kegunaan besarkan dan panjangkan zakar, anda perlukan sekitar 2 tube sebulan. Ini kerana, urutan jelqing dengan titan gel mengambil masa 10 ke 15 minit akan menyebabkan ia kering dan menjadi kesat untuk mengurut. Jadi anda perlu tambahkan lagi setiap 5 minit.

Dalam seminggu anda boleh dapat panjang sekitar 5mm ke 1cm. Bergantung kepada kerajinan. Saya sarankan anda buat urutan jelqing ini setiap hari sebelum tidur. Dengan cara ini, zakar di rangsang setiap hari dan pengembangan zakar sentiasa berlaku. Dari segi ukur lilit zakar juga anda akan lihat ianya lebih tebal.

Berapa Harga Titan Gel Di Malaysia?

Harga biasa titan gel yang original adalah RM220 seunit. Namun harga yang kami jual adalah lebih murah. Sila semak harga titan gel kami.

1 Tube RM130
2 Tube RM250
3 Tube RM350

Kami juga sediakan service COD Titan Gel iaitu cash on delivery ke seluruh Kuala Lumpur, Petaling Jaya dan hingga Batu 9 Cheras. Manakala lokasi kami di area KFC Setapak Kuala Lumpur (Jalan Pahang sebelum Columbia Hospital). Anda boleh juga selfcollect disini pada harga yang sama. Pastikan anda tetapkan masa dahulu dengan menghubungi no saya di bawah, nanti saya akan sharekan lokasi dengan anda.

Touch Pada No Untuk Whatsapp

011-333-33-207 Azham Titan Gel

 

Anda juga boleh membeli terus titan gel dengan membuat bayaran ke akaun berikut

 • Mohamad Azham Zanal
 • Maybank : 164472272394

Selepas buat bayaran, sila Whatsapp ke no sama diatas perkara berikut:

 • Gambar resit bayaran
 • Nama, Alamat dan Nombor Telefon Penerima

Berapa Kos Penghantaran, Dan Berapa Lama Akan Terima?

 • Pos Laju Percuma
 • Penghantaran pada Isnin – Jumaat
 • 2-4 hari bekerja akan terima

Baik, saya telah pun berkongsi dengan anda tentang titan gel yang akan dapat membantu anda mendapat saiz zakar yang besar dan panjang dalam tempoh yang boleh agak cepat. Sebulan 2cm ke 4cm bergantung kepada kepandaian anda mengurut zakar. Pastikan anda belajar perkembangan zakar anda. Kebanyakkan punca anda gagal dapat panjang yang anda ingin adalah kerana tidak tahu cara mengurut zakar dengan betul.

10 ke 15 minit masa mengurut zakar itu, anda patut belajar dari amalan yang diajar. Tips terakhir saya, semasa anda membuat urutan ok grip tersebut, pastikan anda cekak padat2 zakar anda supaya aliran darah didalam zakar dapat di tolak kedepan supaya ia mampu melebarkan urat zakar dengan cepat dan berkesan. Semoga tips mengurut zakar ini memberi manfaat buat kehidupan rumah tangga tuan – tuan di kemudian hari. Sekian update cara guna dan cara dapatkan titan gel di malaysia. Assalamualaikum.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pertanyaan Sila Whatsapp
Scroll to Top