Titan Gel Malaysia Seller.. kamilah itu. Dengar – dengar titan gel mampu merawat berbagai penyakit berkaitan batin lelaki. Benarkah perkara ini. Akhir – akhir ini terlalu ramai orang bertanya stok titan gel dengan saya. Lastly blog cara besarkan zakar ini dapat juga berjumpa dengan original titan gel di malaysia.

Saya sebenarnya tak berapa tahu tentang cara guna titan gel. Ikut baca diinternet sahaja. Ada yang tulis boleh dapat 5cm sebulan buatkan ramai orang teruja nak mencuba titan gel. Tapi pada saya, ini tak lebih macam supasize yang konon – kononnya berkesan untuk panjangjan 3 ke 5 cm dalam sebulan. Ini another BS produk. Saya cakap BS kerana seller sebenarnya yang BULLSHIT!.

Mainkan perasaan pelanggan dengan cakap boleh beri sampai 5cm sebulan. Macam supasize tu, sebulan cuma bagi 5mm sahaja. Sama je seperti vimax canada izon dan juga bazooka pil usa. Produk yang baik dan berkesan seperti vimax, bazooka, malah supasize sebenarnya memang berkesan. Akan tetapi kesannya lambat. Jangan kerana nak jualan laju, seller menipu pelanggan dengan janjikan hasil yang tidak masuk akal.

Ini merupakan titan gel review saya

Saya dapati, titan gel ini berasaskan air dan ia sedikt melekit seperti gam. Namun taklah zakar melekat pada kain. Cuma guna sedikit sapuan nipis ketika ingin bersama. Zakar saya menjadi lebih besar sedikit yang saya perasan. Dan sewaktu bersama tu memang lama betul nak pancut. Biasa 15 minit masa bersama. Dengan titan gel hampir 40 minit baru pancut.

Bestnya guna titan gel ni adalah lepas pancut, zakar masih menegang lagi. Saya selalunya lepas pancut memang tak sambung lagi. Cuma sekali sekala memang ada terlajak laris la. Perasaan sedap, padat masa bersama dan disapu titan gel memang lain. Kalau tak second round, zakar akan masih tetap menegang sehingga kepagi.

Titan Gel Kembalikan Zaman Remaja Saya

Dimana tidor malam batang sentiasa keras je. Dan bestnya dah kawen ada bini, jadi keinginan tu dapat ditunaikan, berbanding masa bujang cuma dapat beronani saja. Itu adalah serba sedikit testimoni titan gel untuk solusi tahan lama.

Baca Juga : Bagaimana Titan Gel Panjang Dan Besarkan Zakar

Dalam 2 minggu saya menggunakan titan gel, saya ada berhenti sebentar kerana ia digunakan semasa nak bersama sahaja. Masa itu isteri period, jadi saya tak pakai titan gel la. Seminggu lepas dah suci, kami bersama dan saya dah seminggu tidak guna titan gel, saya dapati performance masih sama terbaik, 15 ke 25 minit setiap sesi.

2 thoughts on “Hebatnya Titan Gel Malaysia Bantu Tahan Lama Dengan Berkesan”

    1. Sapu tiada kesan pada org ada sakit. Sebab bukan produk makan. Lainlah produk makan yang biasanya ada masalah bagi sesetengah orang.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *