Minyak Tahan Lama Bagi Yang Bermasalah Guna Produk Makan

Cari minyak tahan lama ke bang? Haha, hari ini admin blog lelaki nak cerita tentang minyak tahan lama terbaru dan paling terbaik setakat ini. Dalam bulan syawal yang lepas, admin telah berkenalan dengan seorang anak muda yang masih menuntut di uni di sekitar rumah saya di bangi. Perkenalan ini sebenarnya kerana saya telah menjumpai satu testimoni besarkan zakar lelaki melayu dari 6 inci kepada 9 inci hanya dengan gunakan minyak urut zakar yang berkesan untuk besarkan dan juga untuk tahan lama.

Masa mula – mula tengok satu testimoni yang viral, saya terus mencari dan mencari sehingga berjumpa dengan owner produk sebenar yang merupakan seorang anak muda berusia 22 tahun. Terlalu muda untuk berniaga produk minyak tahan lama seperti ini. Dan setelah berjumpa, saya akhirnya mendapatkan 10 botol untuk permulaan. Minyak tahan lama dan besarkan zakar ini saya cuba sendiri.

Saya cuba letakkan pada belakang tangan dan urut seminit. Saya dapati urat ada sedikit timbul tetapi tidak ketara. Saya tidak berpuas hati sebenarnya. Namun saya simpan saja keinginan bertanya. Balik rumah, saya sapukan pada boboy dan sambung buat kerja seperti biasa. Masa sapukan pada zakar sendiri juga, saya tidak mengesan sebarang pembesaran seperti yang dinyatakan bahawasanya zakar akan membesar semasa sapu. Ini menimbulkan keraguan tentang minyak tahan lama ini. Kemudian saya urut jelq tarik kedepan. Saya biasa gunakan minyak lintah atau minyak kuat tahan lama tetapi tidaklah setiap hari mengurtnya. Dalam seminggu atau 2 minggu sekali saya akan urut. Mungkin kerana kesihatan batin yang baik menjadikan saya tidak memerlukan solusi ubat kuat sekali pun.

Saya sapukan minyak tahan lama ini lepas solat isyak. Dalam 2 jam selepas itu saya masuk tidur. Memang di ketahui bahawasanya, penggunaan minyak lintah atau sebarang minyak tahan lama perlu di gunakan overnight, iaitu bangun tidur baru dibasuh. Namun tak disangka malam tersebut ada aksi berahi suami isteri.

Ini Merupakan Pengalaman Menggunakan Minyak Tahan Lama Saya

Semasa mahu memasukkan zakar, saya sedar walaupun permukaan zakar licin dan berminyak, sepatutnya dengan mudah zakar dapat memasuki faraj isteri.Namun hal ini sukar dilakukan pada malam tersebut. Isteri mengadu sakit semasa mahu memasukkan zakar. Isteri pada masa ini sedang mengandung, jadi teknik bersama ini lebih “tricky” untuk dilakukan. Sebagai suami, kita juga perlu kekalkan mood mesra. Dan jika anda merasa fedup atau marah, ini akan menyebabkan zakar menjadi kendur dan tidak mahu bangun. Ini adalah perkara yang paling ditakuti lelaki.

Saya sebenarnya pernah mempunyai masalah tersebut, namun hal ini dapat di bantu dengan urut batin dan menjaga pemakanan. Kebiasaan bila zakar tidak cukup keras, ia akan sukarkan zakar untuk menebusi pintu faraj wanita. Dan jika anda berkali – kali gagal menembusinya, ini akhirnya yang boleh berlaku penceraian, sebab selalu potong stim bila time nak masukkan, sedangkan ini baru proses nak mula merasa lazatnya bercinta.

Sesetengah lelaki dapat memasukkan zakar, tetapi selepas beberapa ketika, terutama masa zakar tidak sengaja terkeluar dari faraj, ini adalah satu lagi situasi yang ditakuti ramai lelaki. Zakar akan tiba – tiba lembik. Ini dialami oleh ramai lelaki yang berkahwin tetapi tidak menjaga kesihatan termasuk kesihatan zakar. Saya juga tidak terlepas dari alami masalah ini semasa baru berkahwin dulu. Saya gunakan satu cara yang agak mahal dan tidak semua orang mampu berubat dengannya. Kini saya tiada masalah untuk masukkan balik zakar jika zakar terkeluar semasa berdayung.

Akan tetapi, tipulah kalau saya cerita, saya sentiasa menang di ranjang. Mungkin bukan 5 bintang untuk prestasi keseluruhan masa berumah tangga. Tetapi kebanyakkannya berakhir dengan kepuasan yang amat sangat. Sekali sekala pasti terjadi masalah, itu normal dalam kehidupan.

Baik, berbalik semula semasa saya gunakan minyak tahan lama dan pembesar zakar ini. Saya ambil masa hampir 5 minit juga disamping sambung adjust nak bagi boleh masuk. Almaklumlah, cara nak bersetubuh bagi wanita mengandung ni memang lain, susah nak datang dari atas sebab akan jejaskan perut yang membesar. Akhirnya lepas tambah minyak barulah saya dapat memasukkan adik boboy.

Reaksi isteri semasa masuk itu, katanya kenapa lebih besar. Abang buat apa kat punai abang?

tanyanya. Saya bagitau saya try minyak yang ambil stok tadi. Ohhh.. menyengih aje dia tanda suka.

Seterusnya, kebiasaan masa bersama saya adalah antara 15 ke 20 minit. Ada masanya 10 minit aje. Normal la semua orang begitu. Namun malam itu saya hadapi kesedapan tu jangan ceritalah, isteri pun sama. Cuma masalah saya, tiada tanda – tanda yang zakar nak memancut lepas 15 minit. Dari segi tenaga, nak kata bertenaga tu tidak juga sebab seharian kerja dan malam pun tak prepair nak bersama pun, semuanya tak dirancang. Badan pun agak penat sebab siang saya urut batin pelanggan pula. Siang malam batin saya digunakan, hehehe.

So malam tu menjadi sedikit panjang, dengan guna bermacam teknik dan explore posisi baru. Hasilnya kami dapat “posisi” baru yang lebih lazat sentiasa dipraktikkan setiap kali bersama. Tidaklah terlalu lama, cuma 30 minit sahaja.

Kalau dengar cerita makan atau guna sesuatu produk boleh tahan sampai 40 minit ke satu jam. Memang ada produk seperti ini, namun ia hanya sesuai diguna bila bersama dengan “non partner”. Ia mungkin pasangan touch n go anda, dan bidang ini banyak dipelopori oleh lelaki bujang yang cuma dapat pepet sekali sekala.

Jadi cerita yang 30 minit jadi 40 minit. Yang 40 minit cerita boleh pegi sejam. Ini biasanya cerita bagi orang bujang yang jarang dapat pepet, mencuba ubat kuat dan bercakap besar tentangnya. Jadi bagi orang berkahwin tetapi selalu kecundang awal, jangan nak suka sangat kalau dengar boleh pegi satu jam. Siksa isteri dan naya diri sendiri je.

Hakikat sebenar, lelaki berkahwin di Malaysia cuma bersama antara 10 ke 15 minit sahaja setiap sesi. Kalau 20 minit tu, isteri dah terlebih dapatnya. Suami juga akan mula lenguh pinggang jika tidak habiskan dalam 15 minit. Dari segi kepuasan, 15 minit 3x seminggu dah cukup, tapi kalau ada lebih itu dikira bonus.

Saya dinyatakan yang minyak tahan lama lelaki dan besarkan zakar ini mampu beri 1cm dalam seminggu. Pada saya orang yang selalu urut pasti takkan dapat kesan tersebut sehingga 1cm seminggu kerana bila kita selalu urut, zakar biasanya dah habis dibesarkan atau dipanjangkan. Ini kerana proses penambahan sel baru adalah perlahan walaupun zakar telah diurut setiap hari. Mereka mungkin boleh mendapat kurang 5mm.

Akan tetapi, seingat saya dalam sebulan juga saya tidak mengurut zakar. Dalam masa ini saya buat urutan jelq tarik kedepan selama 1-2 minit setiap malam. Selepas 2 minggu, saya teringat untuk ukur, namun masa tersebut saya tidak menjumpai pembaris. Saya just agak – agak dengan jari. Dan saya dapati memang lebih sedikit panjangnya. Esoknya lepas beli pembaris, saya try ukur dan melihat sebanyak 1.5cm bertambah dalam masa 2 minggui. Dan itu terus menambah keyakinan saya kerana itu merupakan minyak tahan lama dan panjangkan zakar yang paling cepat beri kesan.

Berminat Untuk Dapatkan Formula Penuh Besarkan Dan Panjangkan Zakar Menggunakan Minyak Besarkan Zakar Kami?

Super Bigger Oil Minyak Tahan Lama Dan Besarkan Zakar Dengan Moneyback Guarantee Jika Tidak Berkesan

Jadi sekarang saya akui kata – kata penjual minyak tahan lama ini, semua claim beliau keatas minyak kuat tahan lama di ranjang ini ternyata benar. Cuma kata – kata dan penerangan awalnya adalah over claim bunyinya. Macam – macam boleh dicapai dalam masa sekejap. Claim terhadap produk ini seperti makan ubat kuat dan beri kesan serta merta sedangkan ia cuma minyak tahan lama sahaja. So far saya berpuas hati hanya selepas guna beberapa hari.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *