Cara Urut Zakar Untuk Besar Dan Panjangkan Batang Lelaki Nak Cara Urut Zakar yang betul? Ini teknik mengurut kemaluan lelaki. Belajar dari video cara urut zakar yang sebenar.

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera.

Terima kasih kerana sudi singgah di blog Cara Besarkan Zakar. Hari ini admin nak berkongsi dengan anda semua cara urut zakar yang dijamin berkesan. Ini kerana kami menerima banyak pertanyaan tentang cara mengurut zakar yang betul dan berkesan.Jadi pastikan anda mengikuti, langkah – langkah cara mengurut zakar yang berkesan.

Persediaan Urut Zakar

Persediaan untuk mengurut zakar adalah berbentuk keselesaan dan juga tahap privacy semasa anda ingin melakukan rutin urut zakar. Berbeza situasi bagi setiap lelaki. Ada yang bujang memberikan alasan, adik beradik ramai. Ada juga lelaki yang telah berkahwin, tidak mahu isterinya mengetahui dia membuat urutan zakar. Terlalu malu katanya. Bagi lelaki yang tinggal dengan keluarga mertua juga berhadapan dengan masalah takut berbau dan di ketahui orang – orang tua.

Hal ini sememangnya menjadi satu kerisauan kenapa lelaki tidak mahu menggunakan option mengurut batang zakar sendiri. Sedangkan untuk mendapat zakar idaman, anda wajib menggabungkan urutan zakar supaya ia kembang penuh semasa menegang serta mampu menakutkan isteri kerana ia nampak terlalu gagah apabila sering diurut.

Perempuan Urut Batang Lelaki???

Anda Biar Betol…

Tapi kalau perempuan tu Isteri anda yang sah, memang admin galakkan. Sebab bukannya apa.. Dia boleh menambah keintiman hidup berpasangan.

Bukankah menurut Islam, perkahwinan ni bila wanita menerima kekurangan lelaki dan begitu juga lelaki menerima kekurangan wanita tersebut. Baru mereka boleh berkahwin. Kalau anda berkahwin kerana kelebihan masing – masing, sampai satu masa Allah uji. Masa tu suami yang dulu kerja pilot bergaji besar, tiba – tiba kemalangan. Anda dah boleh agak bagaimana penerimaan isteri jika anda cari yang sukakan kesempurnaan.

Pasti banyak sekali dugaan yang akan dihadapi kerana tidak memberi didikan pada isteri. Perkahwinan bila saling menerima kekurangan, silap – silap isteri yang tolong carikan solusi bagi masalah lemah tenaga batin anda. Saya mengenali ramai isteri – isteri yang membelikan alat dan produk pembesaran zakar untuk suami mereka. Malah mereka tidak malu – malu mahu mengetahui cara urut zakar yang betul, supaya semua ini dapat direalisasikan.

Anda Rasa Tak Mahco??

Lupakan “EGO” anda tu. Anda rasa MACHO tu sebagai senjata supaya wanita tunduk. Tetapi ia mewujudkan perasaan memberontak didalam diri isteri. Lantaran sentiasa jaga status dan penampilan nampak macho anda, wanita boleh hilang hormat bila keperluan batinnya diabaikan.

Lantaran terlalu malu nak berusaha cara senang lenang, anda cari cara tak betul..

Kalau Nak Tau Kita Ni Baik Ke Jahat, Tengok Apa Kita Buat Bila Berseorangan..

Ya, kalau masa berseorangan anda suka buat matematik ke, suka membaca, solat sunat, tidor atau membuat kerja – kerja berfaedah, sememangan anda seorang yang baik tingkah laku. Bagi yang bila ada masa terluang anda keluar mencari HIBURAN seperti melanggan service perempuan urut batin lelaki sebaliknya bukan mengunjungi pakar urut batin sebenar, sudah tentu anda tahu EGO anda sangat tinggi.

Dikemudian hari, anda hanya mendapat kehampaan kerana masalah batin lelaki yang anda hadapi tidak selesai. Paling menyayat hati, duit banyak habis di tempat maksiat. Jadi berhenti melakukan perkara sia – sia kerana ia tidak berfaedah, malah kita tak tahu bila tarikh mati kita. Jangan nanti masa dihadapkan dihadapan Allah SWT, kita dalam keadaan terpinga – pinga dan terkejut. Kemudian meminta di hidupkan kembali untuk “bertaubat” seperti yang diceritakan didalam Al Quran. Takut bila membanyangkan, dan admin doakan para pembaca blog cara besarkan zakar ini terselamat dari siksaan neraka.

BAIK! Jika Anda Dah Clear, Jom Kita Belajar Cara Urut Zakar Yang Sebenar

Okey, persediaan bagi urut zakar sebenarnya mudah bagi lelaki yang tidak mempunyai masalah privacy. Ia boleh dilakukan dimana-mana. Didalam rumah, di tepi tangga mahupun didalam bilik tidur. Dalam bilik mandi juga boleh dilakukan, namun sebaiknya dibuat selepas mandi. Bagi orang islam, anda tidak digalakkan berada didalam tandas berlama – lama.Jadi admin pun tak berapa setuju jika nak urut konek didalam toilet.

Bagi yang pertama kali membuat urutan, ia akan ambil sedikit masa. Iyalah baru pertama kali mencuba mengurut sendiri kote anda.

Pendekkan Bulu – Pastikan bulu yang menyelaputi sekeliling zakar di pendekkan. Ada lelaki yang bulunya lambang keegooan. Maka mempunyai bulu setebal hutan simpan memang menjadi idamannya. Namun bila bulu terlalu tebal, ia akan mengganggu masa anda nak bersama nanti. Malah masa mengurut pun, bulu yang tebal menghalang minyak lintah atau minyak belacak dari sampai kepermukaan kulit luar zakar.

Mandi Air Suam – Seeloknya mandi guna hot shower sekitar 10 ke 15 minit. Ini nanti akan menggalakkan peredaran darah ke seluruh badan termasuk zakar.

Tuala Bersih – Tuala ni digunakan oleh mereka yang tiada hot shower. Hanya perlu rendamkan didalam air panas suam. Kemudian angkat, perah sedikit dan TUAMkan pada kawasan sekeliling zakar, celah kangkang, pada bontot dan peha. Ini adalah kawasan yang terlibat untuk mengaktifkan mengaliran darah yang akan membantu proses mengembangkan isi zakar.

Minyak Urut Zakar – Anda perlu mempunyai minyak urut zakar anda sendiri. Biasanya bagi yang bermasalah ingin membesarkan zakar, anda boleh pilih minyak lintah. Bagi lelaki yang berusia 40 tahun keatas, anda boleh dapatkan minyak belacak kerana ia akan bantu meningkatkan peredaran darah kezakar. Minyak belacak untuk yang ingin keraskan zakar dan mudah terangsang. Namun untuk tujuan besar, ia kurang. Sebab itu saya sarankan guna minyak lintah jika mahu mendapat besar dan panjang.

Bagi yang rasakan anda perlukan dua – dua bahan ni dalam 1 minyak pembesar zakar. Anda boleh usha link ini. Super Bigger Oil yang menggabungkan minyak lintah untuk besarkan dan panjangkan zakar, minyak belacak untuk mereka yang ada masalah zakar sukar keras dan ada minyak dhab yang digunakan oleh orang – orang arab bagi tujuan pengubatan masalah mati pucuk.

Video Cara Urut Zakar Untuk Mudahkan Pemahaman Anda

Apa sebenarnya waktu terbaik untuk mengurut zakar?

Waktu terbaik untuk mengurut zakar adalah pada malam hari sebelum tidur dan dibiarkan hingga ke pagi baru dibasuh. Minyak seperti super bigger oil (SBO), mempunyai fungsi menyerap kedalam zakar dan ini menjadikan zakar dirawat dari dalam juga.

Berikut Adalah Langkah Mengurut Zakar

  1. Pertama anda sudah mandi
  2. Sapukan dahulu minyak lintah/belacak/sbo pada permukaan zakar
  3. Ini untuk pre-urut pada zakar, minyak ini akan meresap terlebih dahulu
  4. Jadi sementara ia meresap, anda boleh mulakan dengan mengurut pada kawasan ari-ari yang ditumbuhi bulu. Buat urutan memicit2 sehingga anda sendawa.
  5. Urut juga pada kawasan 3 segi sekeliling zakar. Jika bulu anda terlalu banyak, anda akan hadapi kesukaran untuk bagi minyak urut zakar dari sampai kepermukaan kulit.
  6. Setelah selesai, anda boleh buat urutan 3 jari. Gunakan jari telunjuk, jari hantu dan jari manis. Lalukan jari ini dari kawasan lubang dubur tarik hingga kebawah telur. Urutan ini akan mengaktifkan urat besar, urat tahan lama dan urat panjangkan zakar. Ulang 21 kali.
  7. Seterusnya kita masuk pada urutan zakar. Buat jari anda seperti dibawah.

Jari ini dipanggil ok grip. Pada bahagian yang bulat itu adalah dimasukkan zakar anda menggunakan tangan kiri. Senkang kulit zakar dengan lurutkan kulit zakar hingga kebawah.

Ok, seperti gambar zakar diatas situasinya, zakar anda berminyak dan kulit zakar telah ditarik turun menyerlahkan kepala zakar. Kemudian, sebelah tangan lagi, dengan gunakan ok grip ni, ditarik dari pangkal zakar hingga ke takuk kepala zakar. Pastikan okey grip yang anda buat itu ketat sedikit supaya proses menarik zakar SUPAYA PANJANG dapat berlaku dengan betul. Jika dibuat dengan betul, anda panjangkan zakar sekitar 1cm ke 2cm dalam masa sebulan.

Bagi mereka yang tidak pernah menggunakan sebarang minyak urut zakar, pam atau produk makan untuk besarkan zakar. Untuk bulan pertama, anda akan mendapat kesan sehingga 3cm. Akan tetapi selepas beberapa bulan, anda akan lihat zakar anda semakin lambat untuk dibesar atau dipanjangkan.

Ini kerana bagi 1st timer, zakar mereka sebenarnya memang besar, tetapi mereka tidak pernah menyedarinya. Permukaan zakar sebenarnya dipenuhi dengan urat – urat halus dan seni. Dalam keadaan biasa, tanpa minyak urut zakar, anda akan lihat saiz zakar anda biasa sahaja. Akan tetapi dengan menggunakan minyak seperti SBO, ia bertindak untuk mengembangkan urat halus ini supaya darah dapat memasuki kawasan tersebut. Dan hasilnya zakar lelaki akan nampak kembang dan besar dari sebelumnya.

SERVICE URUT BESARKAN ZAKAR – JOM BACA

Ini kerana urat – urat halus pada kawasan zakar telah dikembangkan, dengan menyapukan dengan minyak pembesar zakar kami, urat halus ini akan sentiasa dibesarkan. Dan terus membesar.

Jika anda masih tak faham bagaimana proses urut ini boleh dilakukan adanya anda tonton video cara urut zakar diatas. Semoga perkongsian ini memberi makna kepada anda akan teknik sebenar, cara urut zakar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pertanyaan Sila Whatsapp
Scroll to Top