Kesan Buruk Ubat Kuat Tahan Lama Yang Perlu Anda Tahu

Pencarian ubat kuat tahan lama bagi lelaki yang selalu menghadapi masalah pancutan pramatang tak pernah berakhir. Ubat kuat tahan lama bukanlah solusi sebenar yang dapat bantu masalah ini. Kerana ubat tahan lama ini sudah semakin mudah didapati. Namun bukan semuanya benar – benar memberi kesan baik untuk masalah ini.

Masalah Yang Disebabkan Oleh Ubat Kuat Tahan Lama

Masalah anda boleh menjadi lebih kronik apabila anda terbeli ubat kuat tahan lama yang tiruan dan tidak mempunyai kelulusan kkm. Kebiasaannya kita akan mudah tertipu dengan tawaran harga murah dari penjual ubat kuat tahan lama ini. Kami juga menjual produk kesihatan lelaki bagi tujuan tahan lama, besarkan zakar, dan tingkatkan kesuburan.

Untuk pengetahuan, anda mungkin menghadapi kesan buruk jika mengambil ubat kuat tahan lama dalam tempoh yang lama. Tidak kira sama ada ia produk original mahupun tiruan. Produk tahan lama ini sepatutnya anda guna bukan untuk bergantung dengannya. Jika ubat tahan lama anda habis, anda pun jadi dingin seks. Hal ini tidak sepatutnya berlaku kerana isteri anda juga mempunyai hak untuk diperlakukan secara baik dengan menjaga hubungan di ranjang.

Melainkan jika zakar telah mati pucuk sudah masuk cerita lain. Apa yang admin blog lelaki nak ceritakan selanjutnya adalah kesan buruk pengambilan berpanjangan ubat kuat tahan lama. Pada admin cukup anda pilih ubat tahan lama yang bukan jenis makan kerana cara ini lebih selamat dan tidak mencederakan bahagian dalaman kita.

Kesan Buruk Ubat Kuat Tahan Lama

Sebagai contoh ada produk yang selepas diambil, ia membuat rasa loya. Apabila kerap berasa loya dan gejala ini di alami setiap hari, lama kelamaan akan menyebabkan masalah lain seperti:

  • Susah buang air besar kerana “hukum tarikan” apabila makanan telah mulai masuk ke usus dan rasa loya menyebabkan makanan tersebut masuk semula ke perut dan sebabkan masalah kurang lawas buang air besar.
  • Pedih ulu hati atau heart burn adalah masalah yang disebabkan “dos” produk melebihi keperluan badan. Masalah pedih ulu hati juga berlaku bila kerap muntah.
  • Masalah berkaitan “cramp pada usus dan perut” juga akibat tindak balas produk ubat kuat tahan lama.
  • Masalah urat saraf menjadi lemah
  • Masalah kepada zakar anda sendiri menjadi semakin teruk

Selain itu berlaku juga kesan sampingan yang paling kerap ditanya. Iaitu sakit kepala. Admin sering ditanya adakah produk yang dijual didalam laman ini mempunyai kesan sampingan yang sama? Jawapan admin ya, namun hal ini tidak harus ditakuti kerana hal ini boleh dikurangkan. Ia disebut sebagai kesan sampingan sementara. Kebiasaannya saya sering nasihatkan para pelanggan supaya kerap meminum air masak sekurang – kurangnya 8 gelas sehari.

Kesan Sampingan Produk Ubat Kuat Tahan Lama

Salah satu sebabnya kerana produk ubat kuat tenaga batin lelaki seperti ini mempunyai dos yang tinggi. Kadang – kala dosnya rendah sahaja, tetapi apabila herba yang diambil mempunyai kesan perawatan kepada organ dalaman yang bermasalah maka akan timbul kesan sampingan produk. Hal ini akan mewujudkan stress, pening, tangkap urat dan sakit kepala. Oleh sebab itu saya biasanya akan sarankan pembeli produk kami supaya mengikuti langkah – langkah seperti dibawah.

  • Makan mengikut arahan yang di berikan
  • Makan 2 jam sebelum bersama
  • Minum banyak air masak
  • Teh, kopi dan susu jarakkan sekurang – kurangnya 3 jam, sebelum dan selepas mengambil sesuatu produk
  • Elakkan ambil bersama minuman beralkohol dan bergas

Penggunaan produk – produk ubat kuat ini haruslah di beri tumpuan, kerana banyak proses sebenarnya yang berlaku didalam tubuh kita apabila mengambil sesuatu produk ubat kuat tahan lama ini. Namun apabila lelaki mencecah usia 35 keatas, ada yang sudah didatangi tanda – tanda tidak boleh menggunakan ubat yang di makan. Oleh kerana itu, minyak tahan lama pasti menjadi pilihan.

Jom Semak : Minyak Tahan Lama Bersetubuh Ini Besarkan Zakar Juga

Ya bagi yang bermasalah dalam menguatkan tenaga batin lelaki supaya menjadi suami hebat diranjang dan sentiasa diingini isteri, peluang anda untuk jadi HERO sentiasa terbuka luas. Oleh itu, janganlah anda risau kerana solusi minyak tahan lama kami insyallah menjadi dan mempunyai repeat order yang tinggi.

Bagi para suami yang mempunyai masalah lemah tenaga batin pula, penggunaan ubat kuat tahan lama hanya untuk penggunaan sementara, sekali sekala dan adakalanya masa travel kerana ia tidak sesuai digunakan setiap masa dan setiap hari. Mungkin pada mulanya produk a memberi kesan baik. Akan tetapi setiap produk sama saja dengan ubat doktor, pada satu tahap pengambilannya tidak lagi beri kesan mujarab kepada anda.

Anda mencuba pula produk b, tetapi produk b tidak sekuat produk a. Lantas mencari pula solusi produk a pada produk c. Hal ini berlarutan sehingga anda mengambil berbagai produk ubat tahan lama yang menjejaskan fungsi didalam tubuh badan. Permasalahan kadang-kala disebabkan penyakit lain seperti penyakit kencing manis yang boleh mengakibatkan mati pucuk. Namun kerana tak tahu dan jarang mendapat rawatan doktor, ayah-ayah ni lebih pentingkan kesihatan dan kebajikan anak-anak dan isteri, sehingga mengabaikan kesihatan sendiri.

Baca Juga : Minyak Tahan Lama Yang Berkesan Rawat Mati Pucuk, Sukar Keras Dan Cepat Pancut!

Jadi rawatan batin lelaki adalah diperlukan. Ia bertujuan supaya kawasan tumpuan iaitu pada lutut, peha, punai, bontot, pinggang dan belikat adalah kawasan yang digunakan lebih kerap semasa aktiviti bersetubuh. Kawasan inilah yang akan difokuskan untuk urut batin supaya masalah berkaitan salah urat, urat tegang, selalu kejang, dan masalah angin dapat dibetulkan semula. Dengan cara ini kesihatan batin suami akan dapat dikekalkan dalam keadaan terbaik. Masa ini, penggunaan produk ubat kuat tahan lama dapat dikurangkan kepada sekali sekala.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pertanyaan Sila Whatsapp
Scroll to Top