Peluang Perniagaan, Bisnes Online Produk Lelaki

Assalamualaikum & Salam Sejehtera

Peluang Perniagaan Sebagai Ejen @ Stokis Produk Kesihatan Lelaki

Website Segak Bergaya yang merupakan supplier produk kesihatan lelaki. Kami ingin membuka peluang perniagaan bagi anda yang berminat untuk berniaga produk – produk kami. Saya dapati yang permintaan produk kesihatan lelaki sangat tinggi dan pelanggan sentiasa meminta produk supaya boleh didapati terus tanpa melalui pos. Maknanya pelanggan sukakan cara COD atau penghantaran by hand.

Kelebihan jika anda sertai kami adalah “promosi” yang dijalankan melalui laman ini. Ya, biasanya harga kami tetap sepanjang masa. Jadi anda tidak terlalu pening memikirkan soal harga yang bertukar. Banyak kelebihan yang akan anda terima jika anda sertai kami.

 • Promosi kami uruskan
 • No telefon anda di website kami
 • Percuma Seller Profile Page
 • Tutorial buat Google My Business
 • Belajar Close Sale
 • Support Group Telegram

Website ini mempunyai trafik 100% melalui Google sehingga 600 – 800 pelawat setiap hari. Para pelawat ini bukannya datang dari kawasan KL dan Selangor sahaja, tetapi dari seluruh Malaysia. Bahkan ada pelawat dari Singapura, Indonesia dan Brunei yang berminat untuk mendapatkan produk kami tetapi melalui cara by hand. Jadi peluang perniagaan ini sesuai bagi anda yang mahukan extra income atau dijadikan pendapatan tetap pun boleh asalkan anda serius.

Semasa mula berniaga produk ini pada tahun 2012, saya menerima purata RM300 setiap minggu dan masa sama saya berniaga online untuk service membuat blog dan service menulis. Pendapatan utama masa itu adalah melalui service buat blog dan juga berbagai kerja online yang anda susah nak faham. Namun saya memang telah 11 tahun berkecimpung dalam dunia Perniagaan Internet, mempunyai banyak pengalaman dalam melakukan bisnes online yang berjaya. Dengan 9 tahun melakukan kerja online sepenuh masa. Maknanya selama 9 tahun, pendapatan saya 90% adalah melalui blog sahaja.

Pada tahun 2015 – 2016 pendapatan saya “meletup” RM10k ke RM20k sebulan, sampai boleh kahwin dan beli kereta tanpa slip gaji. Hanya submit statement personal akaun dari 2 bank sahaja. So basically saya orang yang layak untuk membantu anda menghasilkan pendapatan secara berniaga online.

Dahulu saya pernah membuka sekali konsep dropship, namun saya dapati agak sukar untuk membantu mereka jika terkena “Gov Block”. Iaitu anda akan mendapati, laman web menjadi error dan tidak boleh dibuka langsung. Hal yang sebenarnya kerana domain tersebut tidak dapat diakses oleh pelawat dari Malaysia.

Kekuranga Dropship

Kekurangan dropship adalah kerana mereka tidak kena mengena dengan website kami dan mereka melakukan promosi sendirian. Mereka menetapkan harga sendiri dan menjalankan promosi sendiri. Apabila terkena block ini, habis semua aset online mereka kena block. Jadi ramai mengeluh dan bisnes dropship yang sangat menguntungkan ini jadi macam kena reset semula setiap tahun.

Kelebihan Sistem Stokis Kami

Kami jalankan promosi untuk anda, kami sediakan training dan kami sediakan “Seller Profile Page” untuk anda. Andai kata blog kami di block, saya tahu cara untuk mengembalikannya hanya dengan bertukar nama domain tanpa kehilangan ranking di Google.

Jadi bila kena block, anda tak perlu “bina semula” aset anda, kerana aset anda ini dibina diatas nama domain kami. Jadi kita mempunyai “full control” atas semua perkara berkaitan aset online. Sekiranya berlaku perkara yang tak diingini, semua aset online anda dengan kami selamat dan dengan mudah di up semula tanpa kehilangan pelanggan di Google.

Kami Juga Sediakan Training

Ya, 2 jenis training penting saat ini adalah bagaimana anda boleh gunakan Google My Business (GMB) untuk majukan bisnes ubat kuat anda. Pelanggan dari GMB adalah yang jenis “dalam kawasan” dan akan “Call Terus”. Ini kerana, infomasi yang dicari pelawat, Google akan menyesuaikan dengan carian “Google Map” bagi carian nama produk.

Sebagai contoh pelawat mencari

 • Titan gel melaka
 • vimax penang
 • candy b jb

Juga carian seperti

 • Vimax canada
 • Candy B
 • Bazooka USA

Akan terus menghubungkan “stokis” terdekat di kawasan anda melalui Google Map sebagai result yang paling atas. Jika anda di JB, anda akan lihat map bagi kawasan JB. Jika di Ipoh akan terlihat map penjual vimax bagi kawasan Ipoh. Itu adalah kelebihannya sistem GMB ini. Dan saya akan pimpin anda untuk lakukannya melalui Video Tutorial yang hanya boleh di akses oleh “member only”.

Selain kaedah mendapatkan pelanggan, saya juga akan berkongsi teknik “close sale 10 minit” yang saya buat pada semua pelanggan. Ianya berbentuk skrip whatsapp yang anda boleh belajar tiru dan manage untuk keperluan bisnes anda.

Ini Baru Betul Peluang Perniagaan

Betul Tak? Sebab anda dipimpin untuk lakukan sendiri supaya kelak anda mahir lakukan kerja close sale ini. Sebagai stokis, tugas anda adalah untuk membuat jualan dan berikan service lepas jualan yang terbaik. Kelak senarai database pelanggan ini akan buat repeat order jika kita follow up secara tidak membabi buta. Pelanggan suka jika anda “keep in touch” dengan support yang baik dan update tentang produk baru.

Pengalaman saya, pelanggan yang tidak berjaya mendapat kesan baik pun masih terus membeli kerana anda layan pelanggan anda baik – baik.

Tambahan pula dengan sistem promosi pelanggan kami yang super simple akan bantu follow up dan updatekan pelanggan dengan senarai promosi terbaru supaya mudah anda mendapat repeat order yang tinggi setiap bulan. Semua ini akan diterangkan apabila anda menyertai peluang perniagaan sebagai stokis produk kesihatan anda sendiri.

Berminat Nak Tahu Senarai Harga Dan Cara Jadi Stokis Kami?

Pertama anda mesti memasang App Telegram kerana detail penuh hanya akan dikongsikan di Telegram Stokis Vimax.

Klik Link Ini Untuk Sertai Stokis Vimax Di Telegram

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *